”Jag heter Markus Torgeby och arbetar som föreläsare och författare. Tycker själv det är väldigt märkligt att det är detta jag jobbar med. När jag gick i skolan hade jag aldrig svart bälte i att skriva eller stå framför folk och prata. Mest tyngd i huvudet när jag tänkte på det.

Men likt fågeln Fenix hittade jag min röst när jag 22 år gammal lämnade allt och flyttade ut i den Jämtländska skogen och bodde där som en eremit under fyra år. Jag var utlämnad åt mig själv och det var upp till mig om jag skulle överleva.


Jag föreläser om vägen in till hjärtat. Om att vi människor redan har allt. Om vägen in till det som är viktigt på riktigt, det som ligger bortanför konsumtion och prestation.


Jag pratar inte om lycka och om hur du skall tjäna mer pengar. Jag pratar om mening och det som är kärnan i att vara människa. Om att det är okey att vara ledsen och att det ibland kan vara vettigt att ställa sig själv frågan "finns det en anledning till att jag mår som jag gör? Jag pratar om att bli mer människa, att bli den du är tänkt att vara. I den resan har jag svart bälte”

LEV DET LIV DU VILL LEVA

Att våga lite mer

RÖRELSEglädje

En dörr in till hjärtat

ATT FÅ HUVUDET ATT SITTA PÅ KROPPEN

En föreläsning om vikten av att prioritera och observera din mentala hälsa

MAMMA ÄR SJUK


En tankeväckande och berörande föreläsning som vänder sig till dig som är anhörig, sjuk & till dig inom vården

boka markus!